Back to basics.

image.jpg

Post work out food from one of my favourite healthy spots - The Good Life Eatary. 

Kom tillbaka till London igårkväll och idag började jag dagen med ett yogapass tillsammans med Camilla. Jag säger det varje gång efter att jag har tränat på morgonen att det känns så skönt och man får så mycket energi för dagen. Så tips: börja dagen med ett yoga/pilates/gym/jogging-pass och dagen känns så mycket bättre! I helgen var jag och älskling och åkte skidor i Gstaad och det blev verkligen ett nytt favoritställe för oss båda. Vi var ute i backen runt 9 varje morgon och skidade sen under en kristallblå himmel ända fram till lunch som vi njöt av i solen i flera timmar. Om ni vill kan jag posta lite bilder och tips senare!

//Came back to London last night and today I started the day with a yoga class together with Camilla. I always feel so good when I work out in the morning and my best tips is to start the day with a yoga/pilates/gym/running class. This weekend I was in Gstaad and I can already say I have found a new favourite place to go skiing. We were out in the slopes at 9 every morning and then we skied under a crystal clear blue ski until lunch followed by a long lunch in the sun . I was thinking to post some photos and tips later if you are interested! //

 

filippa hagg1 Comment