HELLO MIAMI.

image.jpg

Puss på stranden i Palm Beach. //Kiss on the beach in Palm Beach//

image.jpg

Cecconis - Perfect dinner spot.

image.jpg

Matchi matchi i Palm Beach. //Matchi Matchi in Palm Beach ;) //.

image.jpg

Klänning/Pucci Sandaler/Köpta på Capri Solglasögon/Celiné  // Dress/Pucci Sandals/from Capri Sunnies/Celiné //

image.jpg

Älskling i Palm Beach // Baby in Palm Beach. //

image.jpg

Perfect kaffe-paus på en liten italienare i Palm Beach. //Perfect coffee spot in Palm Beach.//

image.jpg

Fifty shades of Blue.

image.jpg

Shoppingrunda på Worth avenue i Palm Beach. //Shopping stroll at Worth Ave in Palm Beach.//

image.jpg

Utsikt från vårt hotellrum i South Beach. //View from our hotel room at South Beach.//

image.jpg

Outfit från när vi var i Design District. Topp & Väska/Saint Laurent Sandaler/från Capri Kjol/Gina Tricot Solisar/Persol. //Outfit from a day in the Design District, I wore a top and a bag from Saint Laurent, sandals from Capri, a skirt from Zara and sunnies from Persol.//

image.jpg

Frukost på W hotell där vi bodde. //Breakfast at our hotel - W.//

Är hemma efter en vecka i underbara Miami. Så skönt med sol och värme. Just nu känner jag mig fylld av energi och hoppas att våren snart är här. Vi trodde att vi skulle komma tillbaka till ett iskallt London eftersom väderguiden visade på snö i helgen, men än så länge så är det bara friskt och skönt och inte allt för kallt. Älskar att komma hem efter en skön semester, det får en att verkligen uppskatta små saker i vardagen! Kommentera om ni vill att jag ska dela med mig av fler Miamitips

// I am back after a wonderful week in Florida. It was so nice with sun and right now I am feeling filled with energy! We thought we would get back to a freezing London, since the iPhone weather showed on snow this weekend, but so far it feels just fresh and nice! I love to come back after a holiday, it really makes me appreciate all the small things! Let me know if you want me to share some more Miami tips! //