Beauty Routine

Hej finisar!! Har fått önskemål om att jag ska berätta mer om mina favoritprodukter så jag tänkte att jag kunde dela med mig om vilka produkter jag använder till vardags. Just nu är jag lite kär i Tom Fords produkter och använder hans Traceless Perfecting Foundation samt concealern Flawless Complexion. Chanel´s Les Beiges puder har varit en favorit i många år och det bär jag alltid med mig i väskan. För ögonbrynen så använder jag Chanels Le Sourcil, som är så bra - brukar dock ofta köra på naturella ögonbryn men när jag känner det för det. När jag går ut så brukar jag oftast köra på sotade ögon - använder då Tom Fords Titanium Smoke som är så fin. Många gånger så kör jag också på bara den svarta färgen och använder den som en eyeliner vilket funkar superbra. Nu på vintern så är det ju så viktigt att återfukta huden och min favorit är La Mer's Moisturizing Creme som jag brukar använda innan jag går och lägger mig på kvällen, älskar även Glossiers lipbalm som jag använder flera gånger per dag. Utöver det så försöker jag dricka mycket vatten på dagarna, smörja in fötter och ben med bodylotion på kvällen, träna ett par gånger i veckan samt göra hårinpackning då och då. Hoppas ni gillar tipsen, KRAM!

 

filippa haggBeauty2 Comments