MY STYLE

Love this green velvet suit from Day!

All grey outfit - Skirt and Top from Zara, boots from Stuart Weitzman and bag from Chanel.

Perfect party outfit - Jumpsuit from Teotoki, choker from Topshop and coat from Zara.

My go-to outfit - Top from Marni and skirt form Day

Här är lite favoritoutfits från de senaste veckorna. Den sista franskjolen har verkligen blivit en favorit i garderoben och ett tag använde jag den nästan varje dag! Älskar att bryta av skinn med en mysig stickad tröja. 

Alltså åh vad jag har tyckt det har varit mysigt att vara hemma i Sverige de senaste dagarna men nu börjar jag sakna älskling och längtar verkligen tills nyår!! Har ni planerat era outfits än? Jag har lite olika planer på klänningar men kommer nog att välja vilken på lördag. Btw har ni någon favorit av outfiten ovan? Alltid kul att höra från er. KRAM!!

ome favourite outfits from the last couple of weeks, I really love the leather skirt in the last picture and its has really become my go to outfit the last couple of days. I love to mix leather with a cosy knit. 

It has been such a cosy time at home, but now I cant wait to see my boyfriend and I cant wait to new years eve! Have you planned your outfits yet? I am deciding between a couple of dresses but will probably take the last decision on Saturday. Btw do you have a favourite outfit from the ones above? I love to hear from you. HUGS!!

filippa hagg3 Comments