Mini weekend in Copenhagen.

Nyhavn

Top Saint Laurent, Skirt Isabel Marant, Boots Stuart Weitzman

IMG_8659.JPG

Spa time

Christmas window at my favourite store

Top and Skirt Zara, Jacket Ducie

Lunch at cafe Victor

Atelier September

Är hemma i Sverige efter en liten mini weekend i mysiga Köpenhamn. Har varit där precis innan jul så länge jag kan minnas och det var supermysig att visa runt älskling. 

I Köpenhamn? Missa inte hotell D'angleterre för deras spa eller för en drink, Atelier September för frukost, Café Victor för lunch, shopping på Royal Copenhagen, Holly Golightly, Ganni och Shamballa samt Norrman Copenhagen för en dos inredningsinspo.

I am home in Sweden after a mini weekend in cosy Copenhagen. Are you going to Copenhagen anytime soon? Don't miss Hotel D'angleterre for their cosy spa or for a drink, Atelier September  for breakfast, Cafe Victor for lunch, Shopping at Royal Copenhagen, Holly Golightly, Ganni and Shaballa and go to Norrman Copenhagen for some interior inspo.