First day in Tulum.

We rented bikes and went to the Mayan ruins in Tulum.

And we had LOTS of tacos <3

Never get tired of this view.

Dress - HERE

Första dagen i Tulum så hyrde vi cyklar och begav oss bort för att titta på Maya Ruinerna. Det är lite av en självklarhet att besöka när man ändå är i Tulum och det var så vackert eftersom de låg precis vid vattnet. Vi var där ganska tidigt på morgonen, runt 9-10, för att slippa för mycket turister och det tog inte mycket mer än en halv timme att gå igenom allting. Det sköna med tidsskillnaden var också att vi vaknade vid 7 varje morgon och hade därmed hela dagen på oss för olika aktiviteter. Har länkat min klänning under bilden <3.

The first day in Tulum we rented bikes and went to look at the Mayan Ruins in Tulum. They were located by the ocean and it was really beautiful to see. We were there pretty early to avoid tourists, so we came around 9-10 am and the whole thing took around 30 minutes to see. The nice thing about the time difference was that we woke up super early every morning and had the whole day for different activities, I have linked my dress below the last photo <3.

filippa haggTulum, TravelComment