Tulum!!

IMG_5979.JPG

The view from our little private villa for the week! Like a dream!! 

IMG_4800.JPG

We also had a little hangmatt... 

 

IMG_4805.JPG

Breakfast at our hotel - Papaya Playa. What's better than fresh fruit in the morning?  

 

IMG_5643.JPG

Swimsuit - Marysia

IMG_7133.JPG

Dreamy beach - Sanara Tulum

IMG_7885.JPG

Vi har haft en helt fantastisk vecka i Tulum!! Vita långa stränder, de finaste turkosblåa havet jag någonsin sett, tacos, guacamole, margaritas på stranden, palmer, vackra soluppgångar och solnedgångar, Ja you name it det har känts som om vi har befunnit oss i en liten drömbubbla! Har varit sugen på att blogga hela veckan, men efter att jag skrivit ett superlångt inlägg som försvann så fokuserade jag på att ta lite bilder istället! Hoppas att ni tycker det är roligt att se, har hur många som helst och som jag inte har postat på Instagram än. Kram från Mexico <3 

 

We are in Tulum!! And we have had the most amazing week. White endless beaches, the bluest ocean I have ever seen, tacos, guacamole, margaritas on the beach, palmtrees, beautiful sunsets and you name it - it feels like we are in a little dream bubble. I hope you think it's fun to see photos because I have plenty that I have not posted yet, and a Tulum guide will come! Lots of Love from Mexico.  

filippa haggComment