IMG_8233.JPG
IMG_8449.JPG
IMG_8450.JPG

Dress Self Portrait, sandals Hermes, bracelets from Anni Lu and Club55. 

IMG_8451.JPG

Igår åt vi middag på Posada Margherita, som är en italiensk restaurang precis på stranden. Det var tredje gången vi var där den här veckan och det blev absolut min favoritrestaurang i Tulum. Missa inte deras pasta med grillade grönsaker och tiramisu till efterrätt - mums! Så mysig restaurang med en supersöt strandbutik där jag hittade lite julklappar till familjen. 

Yesterday evening we had dinner at one of my favourite restaurants in Tulum - Posada Margherita. It's a super cute italian restaurant located on the beach with good food, a stunning view and very friendly staff. Dont miss their pasta with grilled vegetables and tiramisu for pudding. They also have a super cute beach store where a found some Christmas gifts for the family.. 

filippa haggComment