Grey tones.

Coat SIMILAR HERE // Jeans SIMILAR HERE // Shoes HERE // Top Joseph SIMILAR HERE

Spenderade dagen i Notting Hill och åt en liten söndagslunch på Taqueria. Det blir nästan alltid Notting Hill på helgerna. Imorse hade vi dock tänkt åka mot East London och Colombia Road Flower Market, men det var så mycket trafik så vi bestämde oss att köra på Notting Hill ändå! Imorgon tänkte jag göra en liten wish list med höstinspiration men om ni har några önskemål på inlägg så är det bara att kommentera!! Hoppas att ni har haft en mysig söndag. 

// Spent the day in Notting Hill and had Sunday lunch at Taqueria. I almost always spend my weekends in Notting Hill, although this morning we had actually planned to go to East London and the Colombia Road Flower Market, but it was so much traffic so after 10 min we decided to turn around and go to Notting Hill instead. Tomorrow I was thinking of posting a little wish list and some autumn inspiration, but if you have any suggestions for blog posts feel free to comment. I hope you all had a lovely sunday. HUGS!! //

 

 

  

filippa hagg2 Comments