I'm back!

Lace dress - Zara SIMILAR HERE, Over knee boots - Stuart Weitzman SIMILAR HERE

HALLÅ, En gång för alla, så lovar jag att det kommer att bli bättre uppdatering på bloggen!! Det är så roligt att så många har hållt sig kvar och tittar in här nästan varje dag och nu lovar jag att det kommer att bli lite bättre på uppdaterings-fronten. Det blir så lätt att jag nästan bara snöar in mig på Instagram, men jag vet att det självklart är mycket roligare att följa om man samtidigt får en liten story vid sidan av. Dessutom är det höst och då känner jag mig alltid taggad att ta tag i nya mål och sen har jag ju såklart saknat att blogga också!

Idag mötte jag upp Caroline på en lunch på Chiltern Firehouse. Har faktiskt inte varit där sedan i våras när jag och älskling firade vår ettårsdag, så det var kul att vara tillbaka! Vi åt lunch inne i restaurangen och sedan flyttade vi ut till deras mysiga utegård som jag verkligen älskar! Den är så mysig. Självklart fick vi lite kändisspotting också när plötsligt ubersnygga Iza Goulart och hennes pojkvän promenerar in, så kul. Hoppas ni har haft en mysig lördag!! Vi hörs imorgon. PUSS

//Hi guys! Once and for all I really promise that I will become better on updating my blog. I really appreciate how many that still clicks in here everyday, and from now on I promise I will update more frequently! Its so easy for me to focus only on Instagram and forget about the blog, but I totally understand that it is much more interesting to have something to read and a story to follow besides my ig posts! Then of course its autumn times, and I always feel much more motivated to set some new goals this time of the year. 

Today I met up with Caroline for lunch at Chiltern Firehouse. I actually haven't been there since the beginning of the summer, so it was fun to be back! We had lunch inside, in the restaurant and after we moved out to the garden for some coffee. I really love that garden! As always (almost) we also got some celeb spotting when suddenly uber stunning Iza Goulart walks in to the restaurant with her boyfriend! So funny! Anyways, I hope you all had an amazing Saturday. Lets speak tomorrow! x // 

 

filippa hagg3 Comments