#CHRISANDFILIPPA

Alltså det är så kul att se när olika vänner eller andra coola personer som jag inspireras av postar ljusen från sina hem. Det går knappt att beskriva känslan men det är så coolt!! Alla ljusen passar verkligen in så otroligt bra i olika hem och miljöer. LA-ljuset doftar coolt och lite maskulint och passar in otroligt bra i lite mer monokrom miljö, här ovan hos Talisa Sutton. Stockholm och St Barths doftar krämigt och mjukt och passar så bra in hos Lovisa som ni ser ovan i vänstra hörnet längst upp, och även hos Camelia med hennes coola halloween decor (längst ner i mitten). London-ljuset, som doftar underbart av rosor, passar också så bra in i Alice Georginas London hem (längst ner höger).

// Its so FUN to see when friends of mine or other cool people that I get inspired by, post photos of the candles in their homes. I can barely describe the feeling, but it is so so cool!! All the candles really fit so well into different homes and interior. The LA candle smells really cool and masculine and looks great in a monochrome setting like Talisa Sutton's here above. Stockholm and St Barths smell creamy and soft and fit in so well in Lovisas home (top left corner), as well as looking super cool in Camelias Halloween decoration at home (bottom in the middle). The London candle, which smells of English Rose, also looks lovely in Alice Georginas London home (bottom right corner). //

filippa hagg1 Comment