Active wear.

Hej på er! Kom precis hem från en mysig PW i Hyde Park. Pratade på FaceTime hela rundan, brukar ofta göra det så går tiden mycket fortare och perfekt sätt att catcha up med vänner och familj hemma i Sverige. Hade på mig mitt nya sett från Ruyi Lifestyle som jag fick hemskickat häromdagen. Perfekt kontrast mot mina annars helsvarta tränings-outfits. Nu har jag värmt upp lite mat från igår och tänkte sätta mig ner och jobba lite. Kommentera om ni har några önskemål på inlägg :-) Btw. Jag och älskling håller på att planera vart vi ska åka på nyår och undrar om ni har några bra tips. Vi har varit lite inne på Dubai, St Barths, Mustique eller kanske någonstans i alperna. Allra helst hade jag faktiskt inte vilja flyga för långt.. Men som sagt om ni har några bra tips på ställen så kommentera gärna. Kram!!

//Hi guys!! Just got home from a cosy PW in Hyde Park. Spoke on Face Time the whole time - which I often do when I am out walking, time flies and its a good way of catching up with friends and family back in Sweden! Was wearing my new active wear set from Ruyi Lifestyle, finally some sports wear in my closet that not is completely black. Now I just sat down with some food and work. Let me know if you guys have any wishes for upcoming blog posts :-) Also if you have any good recommendations for new years destinations? We are planning it right now and so far we have thinking about Dubai, St Barths, Mystique or potentially somewhere in the alps. I would prefer not to fly too far!! If you have any recommendations let me know. HUGS!! //

 

filippa hagg4 Comments