& Other Stories.

Coat and Sneakers - & Other Stories, Jeans Frame, Tee Brandy Melville, bag Chanel

Åt lunch tillsammans med en tjejkompis från skolan igår på Bronte, en restaurang som ligger nästan precis vid Trafalgar Square, och sedan promenerade vi upp till Somerset house för att ta lite bilder. ÄLSKAR min nya kappa och skor som jag fick hem från & Other Stories häromdagen. Skorna är från Adidas men finns att beställa HÄR och kappan har en perfekt längd och cut och finns HÄR. Idag öppnar & Other Stories upp deras första butik i Malmö - så till alla mina läsare i södra Sverige - det får ni verkligen inte missa!! 

// Had lunch together with a friend from school yesterday at Bronte, almost right by Trafalgar Square. Then we headed up to Somerset House to take some photos. I LOVE my new coat and sneakers that I received the other day from & Other Stories. The shoes are from Adidas but can be ordered HERE and the coat has a perfect cut and length and can be found HERE. & Other Stores are opening their first store in Malmö today - so to all my readers in south of Sweden - don't miss! //

 

Post in collaboration with & Other Stories

filippa haggComment