Coat inspiration.

1. HERE // 2. HERE // 3. HERE // 4. HERE // AND ONE MORE HERE

En av de bästa sakerna med hösten är att man äntligen får bära kappa!! Jag får alltid så mycket frågor om min gråa kappa och den köpte jag faktiskt på Zara förra hösten. Älskar fina kappor och ovan ser ni några liknande och andra fina som finns i butik just nu. En annan superfin beige kappa som inte fick plats i kollaget hittar ni HÄR. Svart, beige, grått och blått tycker jag är finast på hösten. KRAM!!

One of the best things with autumn is that you finally can wear coats! I always get  a lot of questions about my grey coat, and I actually bought it at Zara last year. I love nice coats, and above I picked some similar ones and other good ones that can be found in stores right now. Another super cute beige coat that didn't fit in to the collage can be found HERE. Black, beige, grey and blue are my favourite coat-colours in the autumn. LOTS OF LOVE!

filippa hagg3 Comments