Sweet summer.

Härlig strandlunch på Paloma Beach.

Härlig strandlunch på Paloma Beach.

Morgon i Laguna Beach. 

Morgon i Laguna Beach. 

Outfit posande i Frankrike. 

Outfit posande i Frankrike. 

Paloma beach - underbara ställe! 

Paloma beach - underbara ställe! 

På club les Palmiers i St Tropez.  

På club les Palmiers i St Tropez.  

Det har verkligen varit en lång sommar och jag har hunnit med en hel del! Just nu är jag påväg till flygplatsen och har packat ihop mina saker inför Frankrike imorgon och till hösten i London. Jag hatar att packa lätt men försöker att för det mesta alltid att flyga med bara handbagage eftersom jag tycker att det är så mycket smidigare och det går alltid snabbare på flygplatsen. Därför är det tur att jag har kvar ganska mycket kläder i London, så behövde jag inte ta med för mycket nu, av någon konstig anledning så tycker jag hur man än packar att väskan alltid blir tung!! Flyger till London nu i eftermiddag och sen Frankrike imorgonbitti. Kram!

filippa hagg5 Comments