Cap Ferrat

image.jpg

Beställer i princip alltid Caprese till lunch när jag är i Frankrike. 

image.jpg

<3

image.jpg

En liten kvällspromenix efter middagen...

image.jpg

<3

image.jpg

Frukost i morgonsolen.

image.jpg

Klänning/Melissa Odabash Sandaler/Från Capri Solglasögon/Celiné

image.jpg

<3

image.jpg

Snodde C's bok...Bikini/Missoni

image.jpg

De första två dagarna i Frankrike bodde vi i Cap Ferrat på världens mysigaste hotell. Innan har jag alltid varit i Frankrike i början av sommaren men september var faktiskt en underbar månad att vara där i. Det var varmt men friskt i luften och en väldigt avslappnad stämning bland alla gäster på hotellet. Vi hyrde bil på flygplatsen och körde ut till Cap Ferrat, älskar att bila längs Medelhavet. I början av sommaren var jag ju där med min lillasyster och lite vänner och då var det jag som körde överallt men nu var det så skönt att bara lämna över ratten till C så jag kunde sitta och titta på utsikten istället ;-).