Happy Christmas!

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Och så vad julen över! Hoppas ni alla har haft en mysig jul med era kära. Jag är påväg till flygplatsen efter några dagars härlig julledighet här i Sverige. Känner verkligen att jag har fått en rejäl dos av jul nu, firade både med min pojkvän den 22 i London och flög sedan hem till den 24e för att vara med familjen. Känner mig rejält taggad på ett nytt år. Har redan så mycket roliga planer så nu vill jag bara att nyårsafton ska komma! Dock känner jag att jag måste komma tillbaka lite till rutiner, kändes som att jag gick upp mitt i natten nu när jag ställde klockan på halv 8 för att hinna till flygplatsen. Tycker egentligen om att gå upp tidigt på morgonen , då mycket mer hinner bli gjort så nu får det bli ändring på det. Kram allihop!

filippa hagg2 Comments