Christmas card.

Happy Christmas och glad fjärde advent. Bara 4 dagar kvar till julafton och snart är det dags för julbak! Gjorde egen pepparkaksdeg igår så nu ska det bakas pepparkakor. Ska bara ta en runda i Chelsea och se om jag kan hitta några söta formar. Här i London är det dock fortfarande 15-16 grader men julpynt i varenda liten vrå, så mysigt ändå. Har ni tips på några bra julfilmer förresten?  De senaste vi har sett är Wall street och Star Wars, inte särskilt juliga ;-). Massor av julkramar från ett varmt London.  

// Happy Christmas and fourth advent. Only 4 days left to Christmas and now its time for christmas baking! I did the ginger bread dough yesterday, just need to take a little stroll in Chelsea to see if I can find any cute cookie cutters. Here in London it is still quite warm 15-16 degrees, but there is christmas decorations everywhere so it still feels really cosy. Btw, do you know any good christmas movies? The latest ones we have watched are Wall Street and Star Wars, not that christmasy ;-) xx //

filippa hagg1 Comment