19 dec 2015.

//Ski pants and jacket Moncler & Sunnies from Celiné//

Tack för alla era söta kommentarer i inlägget nedan, jag blir alltid lika glad att höra inputs från er - det är verkligen peppande! Här är lite fler bilder från St Moritz, längtar tillbaka som bara den! Just nu sitter jag och beundrar våran fina julgran som vi köpte och pyntade för någon vecka sedan. Vi var på Fortum and Mason och köpte några riktigt fina julkulor i vitt och silver som jag kommer att spara för alltid! Sen blandade vi upp med några gröna kulor som också var fina från M&S. Längtar som bara den till jul, har beställt massor av svensk mat från Scandikitchen här i London som jag hoppas kommer i dagarna. Nu ska jag bege mig ut på stan och möta upp Camilla för lite julklapps-shoppning. 

// Thank you for all your sweet comments in my previous post, I am always happy to hear your comments and thoughts! Here are some more photos from St Moritz, can't wait to go back there! Right now I am sitting in the living room, looking at out cute christmas three that we decorated last week. We went to Fortum and Mason and found some really nice christmas balls in white and silver that we mixed up with some cute green ones from M&S. I really looking forward to christmas, I ordered some swedish food from Scandikitchen here in London that I hope will be delivered soon. Now I'm heading off to meet Camilla and do some christmas shopping. Speak later! // 

filippa hagg4 Comments