St. Moritz <3

Varm choklad paus på el Paradiso. // Hot chocolate pause at el paradiso. //

<3

ÄLSKAR detta. // LOVE this. //

Världens finaste kille. // Worlds best guy. //

Spa-mys. Den varma utepoolen var helt klart en favorit. // Spa time, the hot outdoor pool was a favorite. // 

In action...

Åhhh, har haft helt underbara dagar. Älskar den friska luften i alperna och det var så härligt med lite skidåkning. Vi flög till Zurich och tåg sedan tåget upp till St Moritz, vilket var så mysigt. Tågresan tar drygt tre timmar, men vi satt i restaurangen och åt världens godaste frukost under tiden och bara njöt av utsikten så det var hur mysigt som helst. Vänner till mig råkade vara där och bo på samma hotell som oss så vi mötte upp dem på en drink första kvällen när vi kom, superkul! Hade tur med vädret och hade strålande sol våra första dagar. Älskar St Moritz och vill tillbaka snart igen. 

// Had such wonderful days in St Moritz. I love the fresh mountain air and it was lovely to go skiing. We flew to Zurich and then we took the train to St Moritz, which was really cosy. The train ride takes a little bit more than 3 hours but we sat in the restaurant and had a long cosy breakfast, while enjoying the view so it wasn't bad at all. Some friends of mine happened to be staying at the same hotel so we met up with them on a drink the first night. We were quite lucky with the weather and had sun our first days. I am so happy with the trip and can't wait to go back. //