Packing for St Moritz.

Om ni undrar så har jag inte glömt bort bloggen! Har precis packat klart väskan för några dagars skidåkning, imorgonbitti flyger vi till St Moritz som ska bli underbart. För första gången (i princip) så har jag vikt alla plagg, lagt i olika högar och planerat outfits. Blev själv förvånad över hur mycket som faktiskt gick ner i väskan när jag la ner lite mer tid än vanligt på packningen (!!). Eftersom att jag har rest så mycket på senaste tiden, fram och tillbaka till Sverige osv, så har jag i princip alltid haft kläder i resväskan och inte brytt mig om att packa ordentligt, men nu blir det ändring på det! Något som jag nästan alltid har med mig när jag reser, speciellt nu på vintern, är min handdesinfektion från L'occatine och en skön cashemere tröja antingen från Joseph eller Zadig et Voltaire. 

// I have not forgotten about the blog! Just finished packing since we are flying to St Moritz tomorrow morning for a couple of days skiing. Cant wait! For the first time in a while, I folded all my clothes and planned all my outfits and I got a little bit surprised over how much I actually could fit in the bag. Since I've been traveling so much this year, especially back and forth to Sweden I've always had some things laying in my bag and I haven't been packing very properly, but now I'm going to change that! Two things that I always have with me when I travel, especially winter time is hand disinfection from L'occatine and a comfy cashmere jumper from Joseph or Zadig et Voltaire. //

filippa haggSt moritzComment