MARIE CLAIRE EVENT @ HARVEY NICHOLS.

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

När det är ett sko-event ordnat så ska man väl slå till på ett par skor, eller? ;-). Ser det som en liten present till mig själv eftersom mina midterms gick bra. Igårkväll gick jag och Linnea en runda på stan, för lite senshopping och bra häng. Vi hamnade på Harvey Nichs och jag hittade ett par klackar som jag inte kunde stå emot.. Sedan åkte jag till stationen och mötte upp älskling som kom från flygplatsen. En miljon pussar och två pizzor senare somnade jag som en stock. 

// When there's a shoe event, it's fine to spoil yourself with a pair of shoes right? ;-). Yesterday night I met up with Linnea for a little late night shopping stroll in Knightsbridge. We ended up at Harvey Nichols and I found a pair of shoes, that I couldn't leave without. After that I went to the station to meet up with my guy who came from the airport. One million kisses and two pizzas later, I fell asleep like a baby. xx //

filippa haggComment