Hello November.

image.jpg
image.jpg

Skirt/Zara Leather jacket/Zara Boots/Stuart Weitzman Scarfs/Brunello Cucinelli Bag/Chanel

image.jpg
image.jpg

Blouse/Zara Pants/Dr Denim Boots/Zara Bag/Saint Laurent

Ber om ursäkt för att bloggen har ekat tom de senaste dagarna. Har haft fullt upp med jobb inför tentor. I helgen kommer min bästis hit och helgen därpå min andra bästis, längtar så och det ska bli så mysigt att bara promenera runt och njuta av London. Har inte shoppat på länge, så det kanske finns en liten risk för det nu när mina tentor snart är över...

//I'm so sorry, I know it has been really quiet here on the blog but I have spent all my spare time working for my exams.. But this weekend and the next my two best friends are coming here and I am really looking forward to that! It is going to be so relaxing and nice to just stroll around and enjoy London. I haven't been shopping for ages, so there might be a little risk for that haha..// 

filippa hagg1 Comment