Christmas feelings.

Middag med dom bästa i helgen. //Dinner with the best people this weekend.//

Middagsmat-shopping (och lite rosor!!). // Grocery shopping (and some flowers!!) //

Är det bara jag som börjar bli riktigt taggad på julen och att börja julpynta? Överallt där man går här i London så är det så mycket julpynt, till och med på Waitrose där vi handlar mat hade de gjort så fint så var tvungen att fota! Nästa helg så står julgransshopping och inhandling av julpynt på schemat! 

// Is is only me or are you also starting to get super excited for christmas and to start with the christmas decorations? Everywhere you go here in London is so nicely decorated and even  Waitrose, where we do our grocery shopping, looked so pretty and christmasy!! Next weekend someones buying a christmas tree. ;-). //  

 

filippa hagg2 Comments