Best health spot: Juice baby.

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Juice baby öppnade på Kings Road förra året och har blivit ett av mina favoritställen för juicer eller en nyttig lunch. Stället är supermysigt och perfekt att gå till om man behöver jobba lite på datorn eller bara äta en mysig lunch med någon. Var där idag med min pojkvän och åt en av deras supergoda avokadomackor. Rekommenderas verkligen! 

Juice baby
398 King's Rd, London SW10 OLJ


// Juice baby opened at Kings Road last year and has become one of my favorite places to go to for a quick lunch or just stop by for a juice after the work out. The place is super cosy and is also a perfect spot if you need to sit down and work for a while. Healthy food (salads and avocado sandwiches), delicious juices and a lovely atmosphere. // 

filippa hagg1 Comment