The Weekend

image.jpg
image.jpg

Tjejmiddag med min favorit. // Girls dinner with my favorite. //

image.jpg

Om jag bara får lov att välja en favoritrestaurang i London... så blir det nog Zuma. // If I'm only allowed to pick one favorite restaurant in London... I have to say Zuma //

image.jpg

Black it is - Jacket/Iro Pants/Dr Denim Shoes/Isabel Marant

image.jpg

Spanade in lite höstnyheter på Selfridges. //Was looking at some autumn news at Selfridges//

image.jpg

Hann med en liten senlunch med älskling. Här på en annan favorit: Cecconi's // Late lunch with my baby, here at another favorite Cecconi's. //

image.jpg
image.jpg

Hej hur mår ni? Hoppas ni har haft en bra vecka! Här kommer lite blandade bilder från förra helgen. Hann med att hänga lite på några av mina absoluta favoritställen här i London. Middag på Zuma, lunch på Cecconi's och frukost på The Good Life Eatery. I helgen ska jag hänga med min allra bästa och äldsta barndomsvän som är här på besök, det ska bli jätteroligt. 

// Hi, how are you? I hope you've had a great start of the week. Here are some mixed pictures from last weekend. I was lucky to go to a few of my favorite places here in London. I had dinner at Zuma, lunch at Cecconi's and breakfast at the Good Life Eatery. This weekend I'm going to see my best and oldest childhood friend who's here visiting, can't wait! //

filippa hagg3 Comments