Happy days.

image.jpg
image.jpg
image.jpg

Cashmere sweater/Zadig et Voltaire Jeans/Dr Denim Shoes/Isabel Marant Bag/Chanel

Mötte upp Elin nu på eftermiddagen för att plugga lite på Joe and Juice, men efter en juice och lite snack flyttade vi över till Starbucks eftersom vi kände oss lite frusna och i behov av kaffe. Här spelas de julmusik för fullt och det känns som om att vi har förflyttat oss drygt en månad framåt i tiden ;-). Älskar klassisk julmusik och typiska "filmlåtar" som man känner igen från alla julfilmer, så mysigt! Imorgon kommer Clara hit för att stanna här i helgen, längtar så!!

//Met up with Elin this afternoon at Joe and the juice to get some studying done, but after a juice and some girl talk we moved over to Starbucks since we were feeling a little bit cold. Here they are playing christmas songs and it feels like december, so cozy! Tomorrow, Clara is coming to London, really looking forward to that!! //

filippa hagg2 Comments