LEATHER PANTS.

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Pants/Zara Jacket/Iro (new!) Boots/Isabel Marant Sunnies/Celiné Bag/Chanel

En av mina bästa vänner var här den här helgen så har varit utomhus nästan hela helgen. Det är fortfarande så varmt här i London, omkring 16 grader vilket är lite sjukt! Jag lät skicka hit min vinterjacka från Sverige men just nu verkar det som att jag inte kommer att behöva den på ett tag.. ganska så skönt! Nu ska jag bege mig mot biblioteket och försöka få lite jobb gjort, hörs snare kram! 

//One of my best friends was here this weekend so I have been spending most of my time with her. It is still so hot here in London, around 16 degrees crazy! I had my winter coat sent from Sweden this week because I thought it would be good to be prepared for a cold winter but now it seems like I won't need it for a while haha! Now I'm going to head of to the library to get some work done, laters babes! //

 

filippa hagg1 Comment