Where did the weekend go?

image.jpg
image.jpg
image.jpg

Leather jacket/Isabel Marant Top/Joseph Skirt/Isabel Marant Boots/Stuart Weitzman Bag/Balenciaga

Tisdag morgon och ännu en ny vecka har startat! I helgen firade jag älskling som fyllde år med mini-chokladtårta och presenter i sängen. Jag hade köpt en minitårta på Harrods dagen innan och tror faktiskt att jag lyckades att smyga upp på morgonen utan att först väcka honom. Resten av dagen spenderades med födelsedagslunch på Zuma och sedan somnade vi supertidigt i soffan, helt slut båda två. Nu ska jag plugga inför mina seminarium i eftermiddag, hörs senare!

// It is tuseday morning and another week has begun! This weekend I was celebrating my baby's birthday with chocolate cake and gifts in bed. I had bought a mini cake at Harrods the day before and I think I actually managed to sneak out of bed to light the candles in the morning without waking him up. The rest of the day was spent at Zuma and then we both fell asleep, super tired on the couch when we got home later that afternoon. Now I need to study for my seminars that I have later today! Laters babys! //

 

filippa hagg4 Comments