ONS 22.18

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Cashmere top/Joseph Skirt/Zara Leather Jacket/Isabel Marant Boots/Stuart Weitzman Bag/Balenciaga

Postar lite bilder från en outfit som jag bar för några veckor sedan. Det har verkligen blivit så himla höstlikt här i London nu. Var precis ute på en liten promenad i Chelsea och löven har börjat falla och det har börjat att mörkna ganska fort, jag tycker dock att det är supermysigt och älskar London även på hösten. 

// Posting some pictures of an outfit I wore a couple of weeks ago. It is really starting to look like autumn here in London now. I just came home from a little evening walk in Chelsea and the leaves have started to fall and it gets dark really early, I don't mind though I think it is super cosy and I love London in the autumn. //

filippa hagg3 Comments