Today's wish list.

autumn look

Coat/Versace HERE  Candle/Fornasetti Skirt/Alice + Olivia HERE Boots/Hermés Lace bra/Stella McCartney Top/Alice + Olivia

Morgonens önskelista ser ut såhär. Älskar Alice + Olivia's höstkollektion med fjädrar och krispiga guldtoner, helt perfekt för middagar och sena nätter med dans. Sen drömmer jag även om att inviga vintern med dessa klassiska stövlarna från Hermés som aldrig går ur tiden. Spetsiga och mjuka underkläder står alltid på min önskelista och såklart en cool kappa i en rolig färg. 

// This is how my morning wish list looks like. I love Alice + Olivia's autumn collection with feathers and crisp gold tones. Then I am also dreaming about these classic and timeless boots from Hermés. Comfy lace lingerie is always on my wish list and of course a cool coat in a fun color. // 

filippa haggComment