CHILTERN FIREHOUSE

image.jpg
image.jpg
image.jpg

Var på Chiltern Firehouse imorse med älskling och åt brunch. Såå gott och perfekt för söndagsmys. Tog inte en enda bild  igårkväll men det var supertrevligt. Det är så roligt att det finns så mycket skandinaver i London, igår var vi säkert 50-60 st hemma hos min tjejkompis - mestadels norskar, några svenskar och sen såklart en del från andra länder också. Är glad att jag inte gick hem allt för sent, saknade finis som var hemma och idag mådde jag toppen. Nu på eftermiddagen har jag fått lite jobb gjort, det allra bästa är att göra det tidigt på dagen så att man kan chilla resten av söndagskvällen. Nu ska vi titta på "Catch me if you can", hörs senare!

// Had such a cosy brunch at Chiltern Firehouse this morning. So yummy and the perfect place to spend the sunday. I didn't take a single photo last night but I had so much fun. I think it is really nice that there are so many scandinavians here in London, yesterday we were around 50-60 people at my friends house, mostly norwegians, some swedes and of course some people from other countries too. I am however happy I didn't stay too late, was missing my baby too much and today I felt great. This afternoon I got some work done and now we are gonna watch "Catch me if you can". Laters babes! //

 

filippa hagg1 Comment