TB ROADTRIP FRANCE & ITALY.

image.jpg

På hotellet där vi bodde när vi var i Portofino. Klänning - Pucci och sandaler som jag köpte på Capri i början av sommaren. // At our hotel in Portofino. Dress from Pucci and sandals that I bought on Capri earlier this year. //

image.jpg

Världens bästa glass (och kille) i hamnen i St Tropez. //Worlds best ice cream (and guy) in the port of St Tropez.//

image.jpg

En tidig morgon i St Tropez innan avfärd mot Italien. // An early morning in St Tropez before we head on to Italy. //

image.jpg

"Snacks" för bilresan. Att dela på en Tarte Tropezienne är nästan ett måste när man är i St Tropez och var tvungen att köpa dessa söta minisarna.   // "Snacks" for the roadtrip. To share a Tarte Tropezienne is almost a must when in St Tropez and these cute mini ones had to come with us.// 

image.jpg

"Klassiker-lunch" på världens bästa strandrestaurang. //Classic lunch at the best beach restaurant in the world. //

image.jpg

55

image.jpg

I Cap Ferrat där vi bodde första natten i Frankrike. // In Cap Ferrat where we stayed our first night in France. //

image.jpg

Morgonpromenad längst med havet i Cap Ferrat. // Morning walk along the sea in Cap Ferrat //

image.jpg
image.jpg

Precis före middagen dagen innan bröllopet i Portofino. Bar kjol från Dolce & Gabanna, topp från BCBG och klackar från Aquazzura. // At the rehearsal dinner in Portofino. I wore a skirt from Dolce & Gabanna, a top from BCBG and shoes from Aquazzura. //

image.jpg

Selfie på rummet. // Selfie at the room //

image.jpg

DRÖM-FRULLE !! //Dream breakfast! (!!) //

image.jpg

@ 55 

image.jpg

Outfitbild innan bröllopet, hade på mig en klänning från Pucci. // Outfit pic before the wedding, I wore a dress from Pucci. //

Nu när det börjar bli kallt i London så passade jag på att titta tillbaka på lite drömmiga bilder från i slutet av sommaren när vi var i Frankrike och Italien en sväng. Det var verkligen världens bästa resa och ett perfekt avslut på sommaren, vi kom båda tillbaka med massor av energi inför höst och jobb. September är också en så underbar månad att vara i Frankrike i, de flesta festgalningar har lämnat St Tropez och många hotell har lite bättre priser. Dessutom är vädret otroligt skönt och fortfarande varmt! 

//Now when it is getting cold here in London I couldn't help myself from looking back at some dreamy pictures from when we were in South of France and Italy at the end of this summer. It truly was an amazing trip and the best way to end the summer, we both came back with lots of new energy for autumn and work in London. September is an amazing month to be in south of France, most of the crazy party people have left St Tropez and many of the hotels are offering better prices. Also the weather is perfect!//