FRIEZE ARTFAIR.

image.jpg
image.jpg
image.jpg

Spenderade hela eftermiddagen igår på Frieze och Frieze Masters. Frieze är en artfair som kommer varje år till London med gallerier från hela världen. Fontana och Monet var mina favoriter från Frieze Masters som ställer ut konst från de stora och välkända konstnärerna. Tycker man det är roligt med lite nyare (och framförallt billigare) konst rekommenderar jag att man bara går till Frieze. Jag tyckte dock att det var superroligt att gå på Frieze Masters och titta på en del riktigt vacker konst. Just nu har älskling precis lagat lunch till mig så måste lämna datorn! ;-) I eftermiddag tänkte jag plugga lite och ikväll ska jag på födelsedagsfest hemma hos två favoriter. Hörs senare!

// Spent the whole afternoon yesterday at Frieze and Frieze Masters. Frieze is an art fair that comes every year to London with galleries from all over the world. Fontana and Monet were my favorites from Frieze Masters, who offers contemporary and historical art from the more established and well known artists. If you prefer to look at only contemporary (and less expensive) artwork I recommend that you just buy tickets to Frieze. I, on the other hand thought it was very fun to go to Frieze Masters and look at some really beautiful art. Right now I'm sitting in the kitchen and babe just made me some lunch so I have to leave the laptop ;-). Later today I'm planning to get some work done and tonight I'm going to a birthday party for two friends. Speak later! //

filippa haggComment