Chanel Mademoiselle Privé exhibition.

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Igår öppnade Chanel's utställning på Saatchi Gallery och jag var där med älskling. Hela utställningen handlade om Coco Chanel's liv och hur Karl Lagerfeld har arbetat vidare med märket. Kul och inspirerande! I första rummet hade de byggt upp en identisk glastrappa med den som säkert många känner igen från Coco's lägenhet i Paris. Rekommenderas att besöka om ni är i London eller har vägarna förbi King's Road. 

//Yesterday I went to the Chanel exhibition at Saatchi Gallery. The exhibition is about the life and legacy of Coco Chanel and how Karl Lagerfeld is keeping the brand alive. Fun and inspiring! In the first room they had done a reconstruction of the mirrored staircase that you probably recognize from Coco's apartment in Paris. It is definitely worth a visit! //

filippa hagg3 Comments