Beach bunny

IMG_8478.JPG
IMG_7827.JPG
IMG_8477.JPG

En favoritoutfit från Tulum! Just nu sitter vi och väntar på flyget till Köpenhamn. Kom tillbaka från Mexico i förrgår, var hemma i London ett dygn för lite jobbmöten, ompackning och julklappsshopping och är snart redo för lite julfirande i Sverige - dock först ut ett mysigt dygn i Köpenhamn. Kram!! 

A favorite outfit from Tulum. Right now we are sitting at the airport waiting for our flight to Copenhagen. Got back to London two days ago, and was home for a day of work meetings, repack and some Christmas shopping and soon we are ready for some Christmas celebrations - but first out - a mini stay in Copenhagen. Hugs!!  

Soft grey.

Top/Zadig et Voltaire Skirt/Isabel Marant Sunnies/Celiné Bag/Chanel Bracelets/Celine knot & Hermes.

Är tillbaka i Skåne efter ett par härliga dagar i Stockholm. Just nu står packning och en del fix inför hösten på agendan. Jag håller på att bygga om min garderob i Båstad så att jag kan fylla den med alla kläder som jag inte har med mig i London och sen ska jag hinna med att åka och hälsa på min lillebror som precis flyttat till Lund. Det börjar att kännas så himla höstigt här hemma och det känns verkligen som att hela Sverige har ställt om till höst mode nu. Jag hoppas dock på lite sensommardagar när jag kommer tillbaka till London, förra året gick jag barbent ända till november...

+ follow Filippa Hägg  \ powered by APPRL